03.01.2015

KJÆRESTER TIL FJELLS -nyttårsaften

  • Skrevet 03.01.2015 klokka 14:18
  • Kategori: Blogg


Vi ankom storefjellresort siste dagen i desember, for å feire nyttårsaften og kose oss i hverandres selskap.
Bilen var pakket full med kofferter, bagger og skiutstyr. -Skulle tro vi skulle være borte i to uker, så mye som vi hadde med oss!


Da vi sjekket inn og fant frem til rommet vårt, ble vi møtt med en liten personlig hilsen av Kjell, en av brødrene som eier hotellet. Veldig hyggelig!

Da vi hadde fylt opp baren med Champis og vin som vi hadde tatt med, tok vi turen ned til bassengområdet der vi koste oss med boblebad og dampbadstue. Det eneste som manglet var noe godt å drikke på til de varme boblene.

Det var helt stappet med folk på hotellet, så det var ikke et eneste ledig bord under nyttårsmiddagen. Det var vel egentlig bare flaks at de hadde ledig rom til oss denne natten!

Etter middag drakk vi litt på rommet, før vi tok turen ned i pianobaren der det var stappet fullt av mennesker som danset og sang til gamle slagere.

Som vi hadde håpet, hadde hotellet kjøpt fyrverkeri for en ganske stor sum, så det var overlegent fyrverkeri på himmelen når klokken passerte tolv. Virkelig flott å se på, selvom jeg ikke helt skjønner at noen gidder å bruke masse penger på noe som kun skal sprenges i luften.


Typisk min flaks, endte kvelden veldig dårlig. Etter en del oppkast, endte jeg med å ta kvelden alene ganske rett etter fyrverkeriet. Ikke min beste nyttårsaften, men heldigvis ble første nyttårsdag mye bedre!

Marianne

05.01.2015 kl. 19:08
rå fin kjole :D<3
Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits