03.01.2015

FØRSTE DAGEN I DET NYE ÅRET

  • Skrevet 03.01.2015 klokka 16:07
  • Kategori: Blogg


Da var 2015 her!


Første nyttårsdag startet vi med å våkne av oss selv, for deretter å dra oss ned til brunsjen før vi tok turen i skibakken.
Det er jo et år siden jeg sto på slalom sist, og mange år siden igjen før det, så jeg følte meg rimelig nybegynner de første turene. Skikkelig feig var jeg også før jeg ble varm i trøya. Langt fra en dreven alpinist med andre ord..!


Sliten i bena etter å ha stått i skibakken noen timer, var det tid for å slappe av litt i boblebadet. Det virket som om vi var de eneste igjen på hotellet, ettersom nesten alle dro hjem på formiddagen på første nyttårsdag. Etter middag håpet jeg på å ta igjen litt av det jeg gikk glipp av på nyttårsaften, men det var verken noe pianobar, underholdning eller musikk noe sted, så vi endte opp med å se tv og kose oss på rommet istedenfor.


Fredag var det tid for hjemreise, så vi kjørte hjemover etter lunsj. Selvfølgelig var det kø store deler av veien, men vi kom oss hjem tilslutt! -uten snus! Svenna heiv resten av snusboksen min ut av vinduet på vei hjem, så nå har jeg visst sluttet. Men det spørs hvor lenge det varer, for jeg blir super grinete, kjempe lei meg og veldig, veldig ustabil. Spørsmålet er egentlig om det er verdt det...?

Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits