04.01.2015

KLAR FOR KAMP

  • Skrevet 04.01.2015 klokka 11:39
  • Kategori: Blogg

God morgen!

Da var det blitt søndag og i morgen er det tid for jobb igjen. Ferien har gått altfor fort, og jeg føler meg ikke helt klar for jobb igjen enda. Jeg skulle gjerne hatt et par fridager til, men sånn er det vel alltid når ferien tar slutt..

Zina vil heller ikke at ferien skal ta slutt, hehe! Når det er ferie får hun nemlig mye mere oppmerksomhet siden det er folk hjemme hele tiden!

Jeg har ikke lagd meg noen nyttårsforsetter ettersom jeg da garantert ikke klarer å følge opp, men jeg tenkte jeg skulle komme i gang med treningen og kostholdet igjen. Jeg var jo ganske flink før jeg ble sammen med kjæresten min, men så har det bare sklidd ut. -også fordi jeg har vært syk lenge og hatt veldig lite energi og overskudd til å ta vare på kroppen slik jeg burde.

2014 har vært et veldig tungt og vanskelig år for meg og jeg føler vel jeg har mistet litt av meg selv, livet og livsgleden min i året som har gått. Depresjonen og angsten har holdt meg fengslet i min egen kropp og jeg begynner å bli ganske så lei av å la det styre livet mitt, så jeg håper jeg klarer å ta livet mitt mer tilbake i 2015.

Jeg er ihvertfall klar for å sloss for å bli lykkelig med meg selv og livet mitt!

Benedicte Marie Skahjem Tokvam

04.01.2015 kl. 14:10
Huff :-( Jeg håper 2015 blir bra for deg - et år du får det skikkelig godt! Ønsker deg en kjempefin søndag <3

Charlotte

04.01.2015 kl. 22:16
Depresjonen og angsten sperrer meg inne og, men håper jeg klarer å gi litt slipp dette året..
Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits