06.01.2015

SHOPPING OG CHAMPAGNE

  • Skrevet 06.01.2015 klokka 23:08
  • Kategori: BloggJeg elsker salg!

Og hva er vel bedre enn å kjøpe seg noe man syntes er fint til en billigere pris?!

Når det er salg, er det i mange butikker mye gammel dritt som blir plukket frem fra lageret, og det er selvfølgelig ikke det som er så fint med salg, men det at man kan finne klær og ting som man opprinnelig syntes er litt for dyrt å bruke penger på, som man faktisk kan unne seg når prisen er litt rimeligere.Her har jeg kjøpt meg en kort kåpe i fuskepels fra Zara for 600kr (ordinær pris 1300kr), en lue med pelsdusk til 600kr (ordinær pris 1000kr) og et par sorte skinnstøvletter til 1600kr (ordinær pris 3200kr) fra Trent og Trent på Paleet.

Jeg har lenge sett etter et par fine skinnstøvletter uten hel som kan brukes både til hverdag og fest, men ikke funnet noe jeg har lyst på. Delvis fordi jeg ikke har funnet noen jeg har likt og delvis fordi de jeg har funnet somregel har ligget på rundt 3000kr, noe jeg syntes er litt i meste laget å bruke på et par sko. Men nå, endelig, fikk jeg kjøpt meg sko av topp kvalitet til en overkommelig pris. Og ingenting er jo bedre enn det!Etter jobb i dag var det tid for kickoff på treningskveld i Adam og Eva der vi fikk være noen av de første til å se bildene til den nye kolleksjonen som vil komme til å henge rundt i de forskjellige Adam og Eva salongene i landet. Veldig gøy å se og jeg gleder meg til å se dem i salongen!

Ellers var det twist og brus. Skulle gjerne vært Champis, men det var det altså ikke, så overskriften er litt misvisende - I know!

Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits