07.01.2015

DET VERSTE JEG VET

  • Skrevet 07.01.2015 klokka 08:53
  • Kategori: Blogg

Er å våkne av vekkeklokken på morningen, tvinge meg ut av sengen for så å oppdage at jeg er tom for melk! Noe som faktisk er helt grusomtnår man ikke drikker kaffen sort. Noe som igjen fører til at jeg lager meg en kopp te, som ikke er i nærheten en gang av hva en kaffe gjør med starten på dagen..
Det er bare ett ord som beskriver det: KRISE!

Det er selvfølgelig andre ting jeg også hater minst like mye, som feks. edderkopper, veps og humler på sommeren, regnet på høsten og våren, glatte veier når man kjører bil, å krangle, å føle seg ensom, å være lei seg.. Men det er jo faktisk sånn at ofte så har hvordan man starter dagen, en stor påvirkning for hvordan resten av dagen blir. Og hvor tullete er det ikke da, at en skvett melk av alle ting, skal ha så stor makt..?

Det er faktisk ganske komisk. Eller ganske trist. -alt ettersom hvordan man ser på det.

Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits