07.01.2015

NYE REDKEN HÅRFARGER!

  • Skrevet 07.01.2015 klokka 16:25
  • Kategori: Blogg


I dag har jeg vært modellen til Jasmin på jobben for å teste noen nye farger som Redken skal lansere. Det vil si at det vil komme flere og forbedrede farger i blant annet vår salong på Paleet etterhvert. Veldig gøy og spennende å få være med å teste dem ut!


Det hele foregikk på Lorealakademiet, der allerede flinke og erfarne frisører stadig får opplæring, kursing og inspirasjon til nye teknikker, stylinger og ikke minst nye farger og produkter som skal komme på markedet.

Jeg kom med en ettervekstfarge vi gjorde i salongen en liten stund før jul, som vi ikke ble spesielt fornøyd med. Målet var å finne en farge jeg kan farge etterveksten med, mellom hver gang jeg striper håret. Dette for å få en dybde mot bunnen som samtidig vil gi et fint spill og en fin overgang fra det helblekede håret og over til stripene. Jeg ønsker jo å være lys, men samtidig ha et sunnere hår enn hva jeg har per nå, da alt tidligere har vært bleket.

Målet var nå å se om en av de nye fargene klarte å få meg hakket lysere og kaldere i etterveksten, slik at jeg vil ha et fint utgangspunkt å legge striper i.


Over ser du altså bilder av slik håret så ut før vi la fargen og et bilde med fargen i.

Og her er resultatet:


Vi fikk det med andre ord dn del lysere og vi fikk et mye bedre utgangspunkt å legge striper på i fremtiden.

Her kan du se bildene vedsidenav hverandre:

Så hva syntes dere?Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits