08.01.2015

OPPDRAG SOMMERKROPPEN 2015

  • Skrevet 08.01.2015 klokka 17:01
  • Kategori: Blogg

Har du som nyttårsforsett å begynne å trene og spise sunt?

Jeg vet ihvertfall at jeg har vært skikkelig dårlig på det det siste halvåret, så nå er det skjerpings! Jeg orker ikke å bli manisk opptatt av å nå noe mål, men jeg ønsker å bli litt sunnere for da vil jeg se sunnere ut også.

Det kjennes ganske godt å være tilbake også, for jeg var jo veldig flink ganske lenge før jeg ble syk, så nå merker jeg at jeg endelig har energi, overskudd og ikke minst lyst til å trene. Og det er digg!

Jeg må forresten bare tipse dere om det jeg syntes er verdens beste proteinpulver! Nemlig Gold Standard med smak av cockies and cream! Helt fantastisk god! Og jeg blander det selvfølgelig med skummet melk og jeg tar en shake etter trening.

Mmmmm!

Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits