09.01.2015

OVERTRO OG TULL?

  • Skrevet 09.01.2015 klokka 11:04
  • Kategori: Blogg

Du har sikkert hørt om både tarrotkort, pendler og mediumer?

Dette er noe veldig mange ser på som overtro eller bare rett og slett tull og fanterier. Jeg derimot er veldig nyskjerrig og syntes sånt er kjempespennende! -Ja man kan vel kanskje kalle meg en liten "believe'er".

Jeg tilhører ingen spesiell tro eller religion ettersom jeg i bunn og grunn er helt imot å både mene man har rett om noe man ikke vet og dermed også helt imot å leve etter regler og retningslinjer som man blir fortalt at er riktig, når vi i realiteten ikke vet noe som helst helt sikkert. Jeg vil si jeg da tror mer på å være et godt menneske og å hele tiden jobbe for å bli et bedre et. Å være god mot andre. Det blir kanskje mer som Karma kan man vel si. Men jeg tror også at det finnes noe mer mellom himmel og jord. Noe vi ikke kan se (ihvertfall de fleste av oss). Og det er kjempespennende!

I februar har jeg bursdag og da ønsker jeg meg faktisk både tarrotkort og en pendel. Det sies nemlig at man ikke skal kjøpe sånt selv, ettersom det er kortene som skal komme til deg og ikke omvendt. De kortene som er ment for meg vil da komme til meg f.eks som i en gave. Spennende, ikkesant?

Jeg kunne tenke meg å høre om det er noen som har noen erfaringer med tarrotkort, pendler eller lignende jeg? Og om dere tror på det eller ikke?

Jeg tar gjerne imot historier, tips og lignende!

Cristina

09.01.2015 kl. 15:40
Jeg har hatt tarot, synes det var utrolig spennende og det stemte også mye av det! Det sies også at ingen andre enn eieren av kortene skal ta i selve kortene også, da kan de visst miste effekten 8-)

Eline B

27.01.2015 kl. 19:18
Jeg tror på ting jeg opplever, og har opplevd mye som ikke kan forklares på annen måte enn at det er mer mellom himmel og jord.. Kort forklart ;) Har ikke opplevd at pendel funker, så det tror jeg ikke på. Men jeg spår med englekort. Ble det første gang av kusina mi, kun for moro skyld, trudde det bare var humbug men det stemte så bra og jeg kjente virkelig varmen fra de kortene jeg trakk i forhold til de andre. Noen dager etterpå gikk jeg innom en alternativ butikk, ble dratt inn dit av et eller annet og da jeg sto ved hylla med ulike typer kort og tok hånda borti der kjente jeg varmen, så kjøpte den boksen med kort. Kortene har hjulpet meg og noen venner av meg. Veldig spennende med slike ting! :)
Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits