12.01.2015

KÆRLIGHETEN

  • Skrevet 12.01.2015 klokka 13:50
  • Kategori: Blogg

Jeg må si at jeg føler meg utrolig heldig som har funnet meg en så fantastisk mann!

Vi har våre diskusjoner og uenigheter, og vi er begge langt fra feilfri, men jeg har aldri hatt det så bra med noen, noen gang og i tillegg blir det bare bedre og bedre etterhvert som vi lærer hverandre å kjenne på alle områder.

Det kan være utfordrende når to liv skal møtes og smeltes sammen, og man skal fungere som et par. Det er ikke lenger bare seg selv å ta hensyn til og man må plutselig tilpasse seg en annen person og ta hensyn til personens tanker og følelser. Man må gi og ta, og ikke minst til tider møtes på midten. Noen ganger må man også ofre noe til fordel for det som faktisk betyr noe - kjærligheten.

Den berømte kjærligheten som skal være så enormt fantastisk og berusende er også utrolig vond, sår og skummel. Nettopp fordi man aldri har noen garantier. Og med så mange sterke og dype følelser kommer også redselen for å miste det som har tatt opp så enormt stor plass i hjertet ditt.

Charlotte

12.01.2015 kl. 22:17
Unner deg dette :)

Emilie

13.01.2015 kl. 22:59
det var akkuratt dette jeg lengtet etter å lese å høre fra noen andre! så utrolig bra skrevet :)

dere ser btw helt fantatiske ut sammen <3 ha en fin kveld videre camilla, du virker som en kjempe herlig og god person!
Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits