15.01.2015

VAMPYRDAGENE

  • Skrevet 15.01.2015 klokka 19:53
  • Kategori: Blogg

Det er de dagene der jeg må ha det helt mørkt rundt meg. De dagene der jeg ikke kan ha på noe tv eller radio fordi jeg er overfølsom for lyder. De dagene der alt helst skal være helt mørkt og helt stille. De dagene jeg ikke kan gå ut døren.

Det har vel strengt tatt ingen ting med vampyrer å gjøre, selvom det ironisk nok føles litt sånn når man sitter i mørket.

For dem som ikke allerede har tenkt seg til hva dette kommer av, så er det magiske ordet "migrene". Ikke så magisk egentlig, for det er grusomt vondt. Og alt av lys og lyder får hodet til å føles ut som det skal sprenges i tusen biter. I tillegg sprenger og dunker det konstant i øyehulen, bak øyet og i tinningen, så om det virkelig hadde fantes noe sånt som vampyrer, så hadde nok de hatt det hakket bedre, haha!

Dunkingen i hodet har endelig begynt å slippe litt, noe som gjør at jeg endelig orker å sette meg ned å skrive en oppdatering til bloggen. Dere kan vel kanskje tenke dere til at jeg ikke har fått gjort stort i dag annet enn å sove, spise og kun bevege meg bare akkurat det jeg må i den bekmørke leiligheten, som nå kun lyses opp av ipad'en jeg skriver på. Og forhåpentligvis slipper migrenen helt slik at jeg kan kose meg litt den siste delen av dagen, og være frisk og rask til i morgen!

Ps: bildet er fra Halloween. Jeg går ikke rundt sånn, haha!

Marita-Susan

15.01.2015 kl. 20:05
Ååå! Det er så sykt slitsomt!

Synes det er et bra bilde du har satt på det, man blir en liten vampyr...

Synne

16.01.2015 kl. 15:31
Skal gi deg et tips mot migrene. Dropp evt. migrenemedisin og spør legen din om å få betablokker i stedet. Min kjæreste bruker det og er så og si helt kvitt migrenen.

Camilla Karlsen Bøvollen

16.01.2015 kl. 21:47
Synne: betablokker? Er ikke det egentlig hjertemedisin?
Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits