19.01.2015

Calorie-frie herligheter!

  • Skrevet 19.01.2015 klokka 22:32
  • Kategori: Blogg

Hvem drømmer ikke om å kunne spise pannekaker med syrup, pastasauser og dressinger uten å legge på seg?!

Jeg har funnet løsningen!

Kanskje har du hørt om det selv også, men hvis ikke, så får du tips her!

iHerb selger nemlig kalorifrie matvarer som du kan bestille rett hjem!

Jeg måtte selvfølgelig teste ut noen av disse matvarene, så nå venter jeg på en levering med dette:

Jeg er veldig spent på om det smaker likt som de usunne orginalene, for hvis de gjør det så er det jo helt genialt og absolutt noe man burde få kjøpt på helsekost i Norge. (Tips til alle som driver butikk der ute!)

Eneste som er litt kjipt er jo at shippingen til norge er litt dyr, noe som gjør at det blir en del dyrere enn de usunne alternativene du får kjøpt her. (Forresten også en god grunn til at vi burde få det på butikker i norge!)

Har du handlet på iHerb før? Og har du prøvd noen av produktene over?

Linn Madsen - Bikinifitness

20.01.2015 kl. 00:11
Hvis du forventer at de smaker likt som originalene kommer du til å bli EKSTREMT skuffet det kan jeg si deg med en gang! :P De der smaker "godt" når man er på diett og spiser ekstremt kjedelig, ren mat, ellers ubrukelig. Mine gikk rett i søpla nå;

Camilla Karlsen Bøvollen

20.01.2015 kl. 09:11
Linn Madsen - Bikinifitness: nei jeg forventer egentlig ikke det, men protein pannekaker smaker jo godt selvom de ikke smaker i nærheten av ordentlig pannekaker, så jeg er veldig spent. Og jeg har bestillt dem fordi jeg skal begynne på diett :)
Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits