01.02.2015

ALENE MOT VERDEN

  • Skrevet 01.02.2015 klokka 12:43
  • Kategori: Blogg

Dette må være den kjipeste morningen på evigheter. Jeg er lei meg og sint. Sint på depresjonen og angsten jeg har slitt med i et år. Sint og lei meg fordi jeg føler det er grunnen til at jeg ikke er lykkelig. Fordi den ødelegger alt som er bra. Fordi det er vanskelig for andre å forstå hva det innebærer å være syk på den måten. Alt man sliter med..

Jeg føler noen ganger at jeg skulle ønske jeg var syk på en annen måte, så det hadde vært lettere for andre å forstå.

Jeg føler meg så utrolig mislykket som menneske. Jeg fungerer ikke som jeg skal med medisiner og jeg fungerer hvertfall ikke uten medisiner. Det er som å velge mellom pest og kolera. Er det ikke det ene, så er det noe annet.

Jeg ville gjort alt jeg kunne for å slippe å være syk. For å fungere som jeg skal uten medisiner. Jeg ville gjort hva som helst for å ikke være som jeg er...

Det påvirker meg, hverdagen min og forholdet mitt. Det påvirker livet mitt.

Jeg føler meg så utrolig alene.. Uansett hvor mye jeg prøver å unnskylde meg og forklare, så er det ingen som forstår hvor sinnsykt vanskelig det noen ganger er å komme seg igjennom dagene. Å prøve å skulle fungere "normalt" når alt tilsier inni meg vil at jeg skal grave meg ned, låse meg inne, at jeg ikke er til nytte for noen, at jeg ikke har noe mer energi igjen overhodet til å gjøre "normale ting" som å rydde og vaske klær. Når jeg kjemper så utrolig hardt for å være den kjæresten som typen min fortjener. Jeg gjør alt jeg kan for å gjøre de rundt meg glad, for å være et godt familiemedlem, en god venn, en god arbeidskollega og en god kjæreste. Og det er så utrolig vanskelig når du jobber helt alene med alt man har, for å innfri i alle ender og i tillegg jobbe for å bli frisk..

Jeg er så sliten av å ha det sånn..

Jeg vil jo bare være lykkelig og frisk.

Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits