01.02.2015

DIET-START!

  • Skrevet 01.02.2015 klokka 21:14
  • Kategori: Blogg

Det har gått en knapp uke siden jeg startet på et diett- og treningsprogram og jeg er veldig fornøyd med innsatsen min! Jeg har virkelig forberedt meg mentalt og gått fullt inn for å gi alt de neste fire måndene.

Etter å ha vært syk et helt år med lite trening og lite energi, har jeg bestemt meg for å ta livet mitt tilbake og ikke minst; få tilbake kroppen og selvfølelsen jeg hadde før jeg ble syk.

Det blir min måte å markere at jeg fighter meg tilbake, på.

Jeg spiser 6 måltider om dagen med ren mat og trener fire dager i uken styrke og en dag kardio.

I morgen skal jeg måle meg for første gang, så det blir spennende å se om det har skjedd noe eller ikke. Jeg forventer vel egentlig at jeg går opp litt de første ukene for så å gå ned, i og med at jeg jobber med å bygge muskelmasse.

Jeg gleder meg ihvertfall veldig til å se hva jeg klarer å oppnå!

Iselin Renée

01.02.2015 kl. 21:39
Så flink du er :)

victoriaelisenberg@hotmail.com

02.02.2015 kl. 00:08
Masse lykke til. Lyst til å stille selv - men vet ikke om jeg klarer å fullføre :'(

02.02.2015 kl. 12:04
Er interessert i å begynne på diett selv! Har du noen forslag til gode oppskrifter? Gjelder både middager og mellommåltider:-)

Du er flink!
Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits