03.02.2015

FERIE I BOKS!

  • Skrevet 03.02.2015 klokka 19:50
  • Kategori: Blogg

Jeg elsker å reise, jeg elsker sommer og jeg elsker kjæresten min. Det finnes ingen bedre kombinasjon enn de tre sammen!

Nå har vi bestillt oss en tur til Spania (torrevieja) i slutten av mars, for å få litt avveksling fra den grusomme kulden her til lands. Da slår jeg også to fluer i en smekk, og får også besøkt faren min som for tiden holder til i huset sitt der nede.

I tillegg får jeg en lang ferie, i og med at når vi kommer hjem er det jo påske og da drar vi på Storefjell med hele familien på mamma sin side. Det vil si en ferie på tilsammen 16 dager fordelt på en sydentur og en fjelltur. -passer meg yppelig!

Vi har bestemt oss for å ta ut ferien vår før og etter sommeren slik at vi får med oss så mye som mulig av sommeren her hjemme, så jeg krysser fingrene for at vi får en megavarm sommertid!

Å det skal bli så godt!

Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits