15.01.2017

En fantastisk tid!

  • Skrevet 15.01.2017 klokka 17:38
  • Kategori: Blogg

Hjelpe meg så mye som har skjedd siden mai 2015 da jeg sist skrev et innlegg på denne bloggen. Føles helt rart at det er så lenge siden jeg la den fra meg, for tiden har jo virkelig gått utrolig fort!

Jeg kom til et punkt der det var så mange store forandringer i livet mitt både med jobb og privat, at jeg rett og slett valgte å legge bloggen til side og konsentrere meg om alt det andre som er viktig i livet -familie og karriere. Og jeg har hatt det virkelig helt fantastisk!

Noen av høydepunktene siden sist har vært:

-Flyttet til Kongsvinger med samboeren

-Ble assisterende daglig leder i en frisørsalong

-Kjøpte vår nydelige Hector (Staff)

-Kjøpte oss hus og flyttet til Sørum

-Ble daglig leder og fikk ansvar for en egen salong.

Nå venter vi vårt første barn og det er kun fire små uker til termin!

Ting har skjedd utrolig fort, og til tross for et svangerskap med mange utfordringer og smerter, så er jeg utrolig lykkelig og positiv til fremtiden.

Jeg virkelig elsker kjæresten min og gleder meg til vi blir vår egne lille komplette familie.

Følte plutselig for å ta frem bloggen litt igjen, så da får jeg se om det ikke blir litt mer aktivitet her i tiden fremover.

Marte Johannessen

15.01.2017 kl. 17:51
Gratulerer så mye! Fint å blogge litt for å få ut litt tanker og ha litt "egentid" blir jo ikke så veldig mye av det fremover tenker jeg :)

lisarorvik

15.01.2017 kl. 17:55
Så koselig innlegg, nydelig bilder av deg :) (Har forresten en stor giveaway konkurranse på min blogg nå, der du kan vinne finne premier. Bli gjerne med)

Alexandra Emilie

15.01.2017 kl. 17:58
Så pen du er, ha en fin søndag :D

June Martinsen

16.01.2017 kl. 17:50
gratulerer så masse :D
Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits