21.01.2017

Tiden går sakte når man må vente

  • Skrevet 21.01.2017 klokka 20:20
  • Kategori: Blogg

Herre min hatt som jeg kjeder meg! JEG DØØØR av å vente!!

Spesielt når man har så mye vondt i kroppen at man nesten ikke klarer å bevege seg rundt i sitt eget hus engang. Bilen er til reparasjon så jeg kommer meg heller ikke noe sted. DET er ulempen med å bo såpass usentralt som det vi gjør, selvom jeg vanligvis stortrives både i huset og i området vi har valgt å flytte til - Sørum.

Man kan si mye pent og vakkert om graviditet altså, men her har jeg trukket langt ifra det lengste strået og kjenner jeg begynner å bli rimelig DESPERAT etter å få livet mitt tilbake! Desperat etter å fungere normalt igjen.

Syntes jeg har taklet alle forandringene med graviditeten ganske bra, men nå er det ikke lenge før strikken ryker og jeg blir klin kokos mentalt gal! Så underernært på sosial stimuli som jeg er nå, kan umulig være sunt for noen. -Jeg er nødt å få denne ungen ut så jeg kan få en forandring i hverdagen min. Selvom det er så banalt ensformig som å amme og sove om hverandre hele dagen, så klarer jeg nesten ikke vente!

Hvis noen har noen tips til hvordan jeg skal klare å beholde psyken min den siste tiden før fødsel, så tar jeg dem gledelig imot!

Iselin Renée

21.01.2017 kl. 20:28
Så fin mage :)

Camilla Karlsen Bøvollen

21.01.2017 kl. 22:00
Iselin Renée: Tusen takk :)
Camilla Karlsen Bøvollen

Her dokumenteres livet til en ung dame som snubbler seg frem i livet med en god blanding av høye heler, jobb, inspirasjon, meninger, reiser, opplevelser, problemer og muligens noen morsomheter. Anbefaler ikke hårsåre mennesker å lese denne bloggen. Førstegangsfødende med termin 12.02.2017 -For henvendelser, ta kontakt på camillakboevollen@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits